De Inspiratietour

Angèl Nijskens en Gineke Brokamp presenteren in samenwerking met Leidse Praatjes: De Inspiratietour!

Tijdens een interactieve bijeenkomst delen wij de 7 belangrijkste stappen die je kunt zetten om jouw weg naar succes in een stroomversnelling te brengen. Met tal van voorbeelden en strategieën die je direct kunt toepassen voor snel resultaat.

Leidse Praatjes heeft 15 exclusieve plekken voor de Inspiratietour. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 6 oktober in Utrecht. De sessie duurt van 19.00 tot 21.30. Locatie: Zaalverhuur7. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Utrecht en is makkelijk bereikbaar te voet en met de bus.

Over de inspiratietour:

De zomer is weer voorbij en hopelijk is je accu weer helemaal opgeladen. Ging je met lood in je schoenen terug naar je 9-tot-5 baan? Of vond je het lastig om je motivatie te vinden weer vol enthousiasme aan de slag te gaan met je onderneming? Dan is het de hoogste tijd voor een hernieuwde focus. Een andere functie, vakgebied, werkgever, je eigen onderneming of een nieuw project. Wij (Gineke & Angèl) hebben het allemaal al meer dan eens gedaan. Met vallen en opstaan. Het resultaat? Meer vrijheid, waardering en plezier in ons werk. Het kan echt. En de weg ernaar toe is ook nog erg leuk!

Dit kun je verwachten:

* De drie dingen die je weerhouden van die succesvolle carrière (je zult verrast zijn) en hoe je deze voor eens en altijd kunt overwinnen.

* “Hallo…jij hebt toch zeker niet onder een steen gelegen?” Over hoe ingrijpend de professionele wereld de laatste jaren is veranderd en wat je nu moet weten om voorop te blijven lopen (en daar plezier aan te beleven).

*  Hoe je een succesvolle carrière vanaf het begin kunt plannen – inclusief je volgende stap om dat te bereiken. We begrijpen dat sommigen nu al een beetje gestrest raken van dit idee. Geen zorgen, we beloven dat het leuk wordt!

*  Waarom je niet meteen alles hoeft te weten om de beste keuzes te maken in je carrière – je kunt wel leren van onze uitdagingen zodat je niet dezelfde fouten hoeft te maken die wij gemaakt hebben…

* Jouw complete ‘7 Steps to Boost Your Career‘ stappenplan. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, want we zullen veel waardevolle informatie en praktische tips aanreiken.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar leidsepraatjes (at) gmail.com. Wie het eerst komt, die het eerst maalt! De plekken gaan snel, dus mail snel. Leidse Praatjes houdt je vervolgens op de hoogte van nieuws en praktische details.

N.B. Bij veel belangstelling organiseren Angèl en Gineke misschien een tweede bijeenkomst in Utrecht op 20 oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s