Even voorstellen: Carla

Onzekerheid is iets waar iedereen wel eens tegen aanloopt. Twijfel je aan die leidinggevende functie of wil je voor jezelf beginnen? Onzeker bij dominante mensen? Hoe kan je de weerstand en onzekerheid die je voelt, positief benutten?

Dit is een van de taboes waar onze eerste spreekster Carla het over gaat hebben op 7 maart. Tijdens dit praatje gaat het over durf en moed. Carla’s expertise ligt bij het ontdekken van verborgen gaven en talenten ontdekken. Niet alles wat je goed kan, is ook je talent. Soms krijg je er geen energie, ook al kan je het goed. Zij coacht op positieve wijze om je passie te volgen.

Deze avond gaan we praktisch in op durf om verlangens te vervullen en succes te creëren.
Carla Leutscher is Jungiaans analytisch coach en werkt zowel in Amstelveen als Alphen aan den Rijn. Op haar website psycholoog4-inspiration heeft ze ook de talententest. In één uur doet ze met deze talententest, waar anderen een dag assessments voor nodig hebben. Daarna geef jij richting aan je talenten en kan je keuzes maken die werkelijk bij je passen.

Op 7 maart gaan we op een interactieve wijze met elkaar praten over de taboes waar jij tegenaan loopt. Inschrijven voor deze inspirerende “taboe-doorbrekende” avond is nog mogelijk via deze link. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s