23 mei 2016: Keuzestress

Keuzes: Zal ik voor die promotie gaan? Ga ik op wereldreis of toch meteen solliciteren na mijn studie? Kies ik voor een flitsend feestje of heb ik behoefte aan wat ‘me-time’ op de bank? Het lijkt wel of Generatie Y meer dan wie dan ook de hele dag te maken heeft met prikkels en keuzes. Door de vele keuzemogelijkheden (of het gebrek daaraan) slaat de stress toe. Net na het afstuderen, als je de dertig nadert óf als je in het zogenaamde dertigersdilemma zit.

Waar komt dit gevoel eigenlijk vandaan? Hoe ga ik er effectief mee om? Kom erachter bij onze nieuwe Leidse Praatjes borrel op maandag 23 mei.

De eerste spreker is Evelien Bijl, gespecialiseerd in doelgerichte coaching voor dertigers.

Jij bent de enige die weet welke keuze op elk moment voor jou de beste is. Maar soms weet je het zelf ook even niet meer, lijkt je ‘innerlijke kompas’ wel stuk. Het kan zijn dat je vooral bezig bent met de invloed van jouw keuze op anderen, of met wat andere mensen van je zullen vinden als je deze keuze maakt. Herkenbaar? Klaar om weer naar jezelf te gaan luisteren? Onze spreker Evelien Bijl van Doelgerichte Coaching helpt je maandag 23 mei op weg.

Onze tweede spreekster is Angela Steijn. Heb jij naar jou gevoel de verkeerde studie gekozen en wil je een andere weg inslaan? Alle studie gerelateerde vragen kan je bij Angela kwijt!

Informatie

23 mei, start om 19:30. De avond is rond 21:30 afgelopen.

Locatie: café Vooraf en Toe, Botermarkt 9 in Leiden.

Entree:  €5 (alleen contante betaling mogelijk) hiervoor krijg je een consumptie.

Aanmelden via het aanmeldformulier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s