14 oktober 2016: Dream big diner

Op 14 oktober gaan we met Leidse Praatjes groots dromen. Je bent van harte uitgenodigd voor ons eerste ‘Dream Big Dinner’. Een avond waar je samen met andere Leidse ambitieuze professionals een stap verder komt in jouw carrière, een eigen onderneming of het roer helemaal omgooien.

Over het Dream Big Dinner
Je kent Leidse Praatjes van de informele themaborrels die elke 2 maanden georganiseerd worden. Het diner is een nieuw concept: 12 vrouwen helpen elkaar inspireren om hun droom te realiseren. Een avond waar netwerken, inhoudelijke verdieping, verbinding én concrete stappen centraal staan. Gespreksleiders vanuit Leidse Praatjes zijn: Evelien Bijl (oud-spreker en coach bij Doelgerichte Coaching) en Liang de Beer (mede-oprichter Leidse Praatjes).

Programma
Het Dream Big Dinner vindt op 14 oktober vanaf 18.00 uur plaats bij Leidse Lente. Tijdens de drie gangen van het diner kom je van dromen, elkaar inspireren tot echte acties ondernemen. Leidse Praatjes zorgt voor goed programma en het eerste drankje! Voor slechts €25 biedt Leidse Lente een driegangendiner aan.

Aanmelden
Anders dan je gewend bent van de normale borrel; moet je je voor dit diner via de e-mail aanmelden. Vermeld daarbij ook een alinea met jouw bio en een alinea over jouw motivatie om mee te doen. Je kunt je uiterlijk 7 oktober aanmelden via leidsepraatjes@gmail.com. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij sturen van tevoren een bevestiging naar alle deelnemers en vragen je dan ook het bedrag al te voldoen. Onverhoopt verhinderd? Dan krijg je het bedrag natuurlijk terug gestort. Geef het wel tijdig aan, zo kunnen we jouw plek aan een ambitieuze dame op de reservelijst geven!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s