21 november 2016: Speech Masters

Op de werkvloer of tijdens je studie kom je altijd situaties tegen waarin het van belang is om een goede presentatie of pitch te houden. Maar ook als ondernemer is een elevator pitch van essentieel belang. Op maandag 21 november staat de Leidse Praatjes Netwerkborrel geheel in het teken van public speaking: Hoe word je een Speech Master?

Tijdens de borrel geven Hasna Jabri en Rachel Marty (United Netherlands) een korte workshop. United Netherlands is een internationaal georiënteerde studentenorganisatie die onder andere deelneemt aan VN simulaties. Public Speaking is onderdeel van het opleidingsprogramma. Hasna en Rachel hebben beide veel ervaring met het trainen van studenten en young professionals!

Tijdens de korte workshop kijken we naar: Hoe zet je lichaamstaal in? Hoe zet je je stem effectief in om je publiek mee te nemen? Gedurende de avond is er natuurlijk voldoende gelegenheid om te netwerken. De workshop sluiten we af met een interactieve oefening waar je de geleerde vaardigheden direct kan laten zien. Dagvoorzitter is Michelle Evers van Leidse Praatjes.

Programma

19.15 Inloop

19.30 Welkom door Michelle Evers

19.45 Start Workshop United Netherlands

20.30 Vrij netwerken & netwerkoefening

21.30 Einde borrel

Voor wie

Leidse Praatjes richt zich op young professionals (twintigers en dertigers) die op een laagdrempelige manier willen netwerken.

Praktische Informatie

De borrel begint om 19.30 en is rond 21.30 afgelopen. De toegang betreft 5 euro. Hier zit een consumptie bij inbegrepen. Registratie vooraf is noodzakelijk via de online aanmelding.

De netwerkborrel van Leidse Praatjes zal plaatsvinden bij Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s