16 januari 2017: Powervrouwen Collegetour

Powervrouwen! Gedreven, inspirerende en ondernemende vrouwen. Die zijn ook dicht bij huis te vinden. Kom op maandag 16 januari naar de Leidse Praatjes netwerkborrel om in gesprek te gaan met lokale carrièrevrouwen.

Programma

Onze eerste spreker is Maartje van der Woude, hoogleraar rechtssociologie aan het Van Vollenhoven Instituut voor Recht, Bestuur & Samenleving van de Universiteit Leiden. Maartje is niet iemand die veel stil zit, zo heeft ze diverse indrukwekkende nevenfuncties. Van redacteur en auteur tot plaatsvervangend rechter bij de Rechtbank Noord-Holland. Ze onderzoekt de wisselwerking tussen recht en samenleving. Ze interesseert zich voor grote maatschappelijke vraagstukken als terrorisme, migratie en grensbewaking.

Marleen Damen is voor de PvdA wethouder Werk & Inkomen, Wijken en Financiën in Leiden. Zelf woont ze al meer dan 20 jaar in Leiden. Een van haar speerpunten is volop inzetten op werk en meedoen voor iedereen in Leiden. Hiervoor was ze directeur van Cedris en beleidsmedewerker bij het ministerie van SZW. Op 16 januari zal Marleen als echte Leidse powervrouw de vragen van onze jonge ambitieuze dames over werk en carrière beantwoorden!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Collegetour

De avond heeft een Collegetour format. Wil jij weten hoe je de regie kunt nemen over jouw eigen carrière? Welke keuzes onze sprekers hebben gemaakt in hun carrière? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? Alles wat jij van deze dames met een indrukwekkende carrière wil weten kun je vragen. Op het inschrijfformulier kun je alvast jouw vragen opschrijven. Daarnaast is er natuurlijk genoeg gelegenheid om tips uit te wisselen en te netwerken.

Schrijf je hier alvast in!

19:30                  Inloop

19:45                  Welkom door dagvoorzitter Berend van Aken

20.00                   Maartje van der Woude

20.20                   Pauze en vrij netwerken

20:35                  Marleen Damen

21:00                  Vrij netwerken

21:15                  Afsluiting en naborrelen

21:30                  Einde

Aanmelden

Aanmelden voor de netwerkborrel van 16 januari kan via dit formulier. De toegang is 5 euro. Hier zit een consumptie bij inbegrepen.

Locatie

De netwerkborrel van Leidse Praatjes zal plaatsvinden bij Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat.  

Tot de 16e januari!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s