6 maart 2017: Future Skills

Wat heb jij nodig voor de carrière van de toekomst? Op maandag 6 maart gaan we in op deze vraag en bespreken we de vaardigheden en ontwikkelingen die van belang gaan zijn voor jou en jouw werk. Je krijgt bruikbare tips mee naar huis om jou future proof te maken!
De wereld globaliseert, bedrijven worden steeds internationaler, en voor je het weet heb je collega’s uit Brazilië, China of Turkije. Hoewel veel verschillende achtergronden erg nuttig kan zijn op de werkvloer, kan het ook zorgen voor onbegrip en miscommunicatie. Intercultureel consultant Andhika Rutten van het Koninklijk Instituut voor de Tropen deelt haar ervaringen en neemt jullie mee in de wereld van interculturele communicatie en leert jullie van alles over hoe je het beste om kan gaan met andere culturele achtergronden.

 

Het bedrijfsleven van de toekomst wordt ook steeds digitaler. Documenten moeten gedeeld worden op de cloud, alle devices moeten verbonden zijn met elkaar en ondertussen liggen de hackers op de loer om je gegevens te bemachtigen. Cyber Security adviseur Pieter Rogaar (van het Nationaal Cyber Security Centrum) neemt ons mee in de digitale wereld van de toekomst en geeft tips over hoe jij je daar op voor kunt bereiden.Ook de manier van werken verandert.

Veel onderzoeksbureau’s schrijven dat ‘slashen’ (het combineren van meerdere baantjes) de toekomst is. Flexibiliteit, ondernemerschap en eigen initiatief zijn de kernwoorden van het nieuwe werken. Meike Hurts is bij uitstek een dame voorbereid op de toekomst: als voormalig zangeres voor meidengroep KUS, is ze nu MC, presentatrice, zangdocent en moeder! Tevens was zij een van de oprichters van de Leidse pop-up store Kleedvermaak. Op 6 maart deelt Meike met jullie haar ervaringen met ondernemerschap en het flexibel werken.

Aanmelden

Aanmelden voor de netwerkborrel van 6 maart kan via het online inschrijfformulier.

De toegang is 5 euro (contant; pin niet mogelijk). Hier zit een consumptie bij inbegrepen.
Locatie
De netwerkborrel van Leidse Praatjes zal plaatsvinden bij Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s