Jubileumborrel: 5 jaar Leidse Praatjes

Leidse Praatjes bestaat 5 jaar! En dat willen we graag met jullie vieren op maandag 18 juni. Van powervrouwen tot speeddaten met recruiters, en van Dream Big Dinners tot aan een workshop zakelijk flirten, elke keer gaan wij met plezier weer op zoek naar een leuk thema voor de ambitieuze vrouwelijke professional uit Leiden. Voor ons 5-jarig bestaan hebben we een onderwerp gekozen waar we jullie graag mee inspireren: de Kracht van Kwetsbaarheid!

Tijdens deze feestelijke Leidse Praatjes-editie zijn er natuurlijk bubbels en een hapje, maar zullen we ook mee genomen worden in het verhaal van een van onze meest inspirerende sprekers in de geschiedenis van Leidse Praatjes: Joyce Kwidama. Joyce  is directeur van Benita Home, een zorginstelling in de regio Zuid-Holland. Joyce is naast gecertificeerd hulpverleenster tevens empowermenttrainster en ervaringsdeskundige. Haar missie is mensen (vaak met een migratieachtergrond) met een complexe problematiek in hun kracht te zetten. Joyce’ unique selling point is daadwerkelijk contact te zoeken en aan te gaan met haar cliënten. Haar diepe geloof is dat elk persoon te helpen is en dat eenieder een tweede kans moet krijgen in het leven. Daarmee heeft zij jarenlang vele gezinnen positieve energie gegeven en op het juiste pad gekregen. Volgens Joyce is aandacht de basis voor verandering, de basis voor het aanspreken van de eigen kracht en de basis om zelfredzaam door het leven te gaan: aan alle negatieve ervaring kan je een positieve wending geven. Tijdens het Leidse Praatje zal Joyce de zaal empoweren en laten ondergaan wat “kiezen, voelen en bewust handelen” betekent om succes te behalen.

Daarnaast gaan we met jullie de beroemde TED-Talk van Brené Brown ‘the Power of Vulnerability’ beluisteren. En natuurlijk zal er ook weer voldoende ruimte zijn om te netwerken met elkaar!

Inloop vanaf 19.00
Start programma 19.30
Einde 21.30

  • Dresscode (niet verplicht): Feestelijk
  • Kosten: €7,50 (contant betalen, eenmalige hogere prijs i.v.m. onze feestavond!)
  • Locatie: Café Vooraf en Toe
  • Aanmelden: via deze link.

We zien jullie graag op 18 juni!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s