7 november 2018: Dream Bigger Workshop

Ambitieuze vrouwen opgelet! Binnenkort organiseren wij samen met Shanita Doerga van Kick Ass Life een hele toffe workshop waarin jij de kans krijgt je comfortzone te stretchen, zodat je makkelijker je doelen gaat behalen en je jouw dromen kan gaan waarmaken. En…het is een hele speciale editie die voortgekomen is uit de Dream Big dinners van voorgaande jaren!

Shanita: “Drie jaar geleden was ik op het Dream Big Dinnervan Leidse Praatjes en die avond was precies wat ik nodig had. Kort na dit event had ik besloten bij mijn werkgever weg te gaan. Uiteraard ben ik toen langer dan gepland gaan backpacken (in Colombia) en toen ik terugkwam begon alles te stromen. Wat ik daarmee bedoel? De dingen waar ik tijdens het Dream Big Dinner over droomde zijn allemaal werkelijkheid geworden! Full time trainingen geven, workshop/masterclasses faciliteren, presenteren en inspireren. Ofwel: persoonlijke groei faciliteren. I do what I love & love what I do! En laat dat nou net zijn waar ik ook anderen bij help.

Jou bijvoorbeeld! Ik faciliteer namelijk dit jaar de Dream Bigger editie in de vorm van een workshop. Als ambitieuze vrouw heb je natuurlijk doelen. Om die doelen te behalen is het nodig om uit je comfortzone te stappen. Om uit je comfortzone te stappen heb je het een en ander nodig. Denk daarbij aan zelfkennis en een overdosis geloof in jezelf. Dat is precies waar wij mee aan de slag gaan, zodat jij ook jouw dromen kan waarmaken, ongeacht welke beren je ook tegenkomt op je pad. Hoe doen we dat? Boksend! Moet je hier dan voor kunnen boksen? Nope. Gaan we alleen boksen? Nope. Het wordt een inspirerende workshop, waarbij je gegarandeerd met nieuwe energie de deur uitgaat en je de weg naar je doel met meer plezier tegemoet gaat.”

Zien we je bij de workshop?

PS: Je hoeft niet sportief te zijn, maar wel gemotiveerd je doelen te behalen uiteraard!

Praktisch

Wanneer?                  Woensdag 7 november

Waar?                        Regenboogpad 4, Leiden

Tijd?                           19:30 – 21:30

Wat heb je nodig?    Sportkleding en een flesje water

Wat zijn de kosten?  € 20,-

Meld je aan via het online formulier! Via de mail krijg je een bevestiging & een betaalinstructie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s